Rešenja

Upravljanje sadržajem

Naše rešenje za upravljanje struktuiranim sadržajem uključuje:

Content Management- strategiju implementacije eLearning-a
- CMS, LCMS, CCMS Design
- S/W Development
- platforme: DITA, Alfresco, ZK

Više detalja...


ERP rešenja

ERPProšla su vremena kada su snažni i kompletni softveri za upravljanje preduzećima (ERP) bili samo privilegija velikih i bogatih. Zahvaljujući pokretu i zajednici otvorenog koda i kompaniji OpenERP, otvorene su nove perspektive za male i perspektivne firme. Zahvaljujući poslovnim rešenjima koje nudimo na bazi OpenERP, firme danas mogu mnogo racionalnije i bolje da troše svoj razvojni budžet birajući rešenje koje će pratiti njihovo sazrevanje i potrebe.

Više detalja...


Dizajn i razvoj Web sajtova

Download ArchiveDizajniramo i implementiramo web sajtove preduzeća i institucija, CMS portale, kao i sajtove za prodaju preko interneta. Naša rešenja se oslanjaju na konceptu balansa izmedju funkcionalnosti i dobrog dizajna.  Naš fokus je na ponudi naprednih funkcionalnosti uz korišćenje aktuelnih tehnoloških rešenja. IRVAS obezbedjuje kompletne servise od websajt hostovanja i održavanja, do monitoringa, SEO i izveštavanja.

Više detalja...

Diploma RPK Niš

diploma

Na skupštini Regionalne privredne komore Niš, 23.12.2004., dodeljena priznanja najuspešnijim privrednim subjektima i pojedincima niškog regiona. IRVAS International je dobio ovo priznanje za sektor ICT-a.

IRVAS u društvu odabranih

oecds

IRVAS International u grupi od 17 informatičkih preduzeća iz Srbije koje je Pakt za stabilnost jugoistočne Evrope uvrstio u svoju publikaciju "Pregled sektora informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji sa profilima odabranih preduzaća".

Štampači, računarska i mrežna oprema, IP kamere...

PREZENTACIJE I IZLAGANJA

  • QDITA for mobile eLearning
  • Clustering of learning objects for different knowledge levels as an approach to adaptive e-learning based on SCORM and DITA
  • An eco-system for adaptive e-learning
  • Learning content development process based on DITA learning objects and different knowledge levels
  • Online course visual experience formation QDITA for mobile eLearning
  • Open Source alternative
  • XML – arhitektura za dizajn, pisanje i upravljanje edukativnim sadržajem

Detaljnije...

Foto galerija