MFC uređaji

IRVAS International je partner u prodaji i ovlašćeni serviser  KyoceraBrother proizvoda. Cilj nam je da kupcima na kvalitetan način predstavimo  proizvode ovih renomiranih proizvođača i budemo uvek na raspolaganju za dodatna pitanja i konsultacije.

kyocera logo

Kyocera ECOSYS MFC uređaji imaju ugrađenu tehnologiju "bez kertridža" koja koristi dugotrajan valjak za štampu i postojanu kutiju za toner koji omogućuju hiljade odštampanih strana, nisku cenu eksploatacije i jednostavnost pri upotrebi.

Kod konvencionalnih štampača kertridže čine valjak, developer i toner, pa kad istrošite toner morate zameniti celu jedinicu. Kod Kyocera modela valjak je odvojen od tonera, pa nabavljate samo novi toner.

Rezultati pri korišćenju Kyocera ECOSYS tehnologije jesu manji troškovi u odnosu na konkurentske proizvode, rezultirajući najnižom cenom štampanja po stranici.

cart1 On-line naručivanje opreme: IRVAS MALL

brother logo

IRVAS sa ponosom predstavlja svoje partnerstvo sa svetski priznatim brendom Brother, jednim od vodećih u oblasti projektovanja, proizvodnje i prodaje uređaja za štampu.

Kvalitet Brother uređaja je odavno poznat u svetu, prepoznat i od strane kupaca i od strane laboratorija ovlašćenih za ocenu kvaliteta kao kvalitetan, pouzdan i ekonomičan. Neki od modela MFC uređaja su na samom vrhu po upotrebi u Evropi, kao i fax uređaji na tržištu u USA.

Na našim kupcima je da pokušaju da među mnogobrojnim "Brother" modelima nađu one koji bi odgovorili zahtevima njihovog poslovanja, a u čemu će imati našu pomoć i saradnju.

cart1 On-line naručivanje opreme: IRVAS MALL


Aktuelni modeli

Višenamenski uređaji

Kolor A4 višenamenski uređaji

Višenamenski uređaji- širok format

TASKalfa
(Kolor višenamenski A3 uređaji)


Stari modeli koji nisu u ponudi


Aktuelni modeli

Monohromatski DCP/ MFC

Kolor DCP/ MFC

Stari modeli koji nisu u ponudi

Štampači, računarska i mrežna oprema, IP kamere...

PREZENTACIJE I IZLAGANJA

  • QDITA for mobile eLearning
  • Clustering of learning objects for different knowledge levels as an approach to adaptive e-learning based on SCORM and DITA
  • An eco-system for adaptive e-learning
  • Learning content development process based on DITA learning objects and different knowledge levels
  • Online course visual experience formation QDITA for mobile eLearning
  • Open Source alternative
  • XML – arhitektura za dizajn, pisanje i upravljanje edukativnim sadržajem

Detaljnije...

Foto galerija