O nama

irvas00Mi smo dinamična kompanija u potpunosti posvećena stvaranju novih vrednosti na zadovoljstvo naših klijenata. Smešteni smo u neposrednoj blizini kompleksa tehnički fakulteta u Nišu, gradu sa bogatom industrijskom tradicijom u elektronici.

Radimo na razvoju i implementaciji prilagođenih "Open Source" aplkativnih rešenja uz primenu agilnih metodologija. Vaše potrebe za izgradnju informacionog sistema od "nule" ili dogradnju i poboljšanje postojećg, možemom zadovoljiti adekvatnim rešenjima, optimalnim izborom opreme i tehnološki najsavremenijim softverom.

Naš rad je fokusiran na tehnologije koje našim klijentima obezbedjuju rešenja koja smanjuju ukupni trošak vlasništva, razvoja i poslovanja.

Razvijamo poslovna rešenja koja nisu samo funkcionalna, već odmah počinju da vraćaju uložena sredstva.

Implementaciona metodologija

Zahvaljujući Agilnim metodologijama i višegodišnjim iskustvima IRVAS-ova metodologija implementacije projekata obezbeđuje visok stepen pouzdanosti, koji se ogleda striktnom poštovanju rokova, kao i pomoći u otklanjaju rizika koje nose migracije i izazovi integracije.

Usluge

IRVAS International je firma koja se bavi pružanjem usluga u oblasti Internet inženjeringa, izradi i uvođenju Informacionih sistema, kao i prodajom računarske i komunikacione opreme.

IRVAS poseduje rešenja i tehnologije za kreiranje takvih korisničkih aplikacija koje zadovoljavaju poslovne potrebe, obezbeđuju jednostavnost u korišćenju i predstavljaju snažnu platformu za integraciju i dalju nadgradnju.

Diploma RPK Niš

diploma

Na skupštini Regionalne privredne komore Niš, 23.12.2004., dodeljena priznanja najuspešnijim privrednim subjektima i pojedincima niškog regiona. IRVAS International je dobio ovo priznanje za sektor ICT-a.

IRVAS u društvu odabranih

oecds

IRVAS International u grupi od 17 informatičkih preduzeća iz Srbije koje je Pakt za stabilnost jugoistočne Evrope uvrstio u svoju publikaciju "Pregled sektora informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji sa profilima odabranih preduzaća".

Diploma Novosadskog sajma

diploma

Na drugom međunarodnom sajmu Investexpo na Novosadskom sajmu IRVAS International dobio diplomu sa zlatnom medaljom Novosadskog sajma za proizvod Internet portal za promet nekretnina bez posrednika i provizije ProdamSam.

Štampači, računarska i mrežna oprema, IP kamere...

PREZENTACIJE I IZLAGANJA

  • QDITA for mobile eLearning
  • Clustering of learning objects for different knowledge levels as an approach to adaptive e-learning based on SCORM and DITA
  • An eco-system for adaptive e-learning
  • Learning content development process based on DITA learning objects and different knowledge levels
  • Online course visual experience formation QDITA for mobile eLearning
  • Open Source alternative
  • XML – arhitektura za dizajn, pisanje i upravljanje edukativnim sadržajem

Detaljnije...

Foto galerija